info@changemylife.hu | +36 70 625 1414

A feszes has titka

 Rengeteget gondolkoztam rajta, hogy ezt kirakjam-e…Aki közelebbről ismer, az tudja, hogy én még edzésen se szívesen vetkőzöm le….Mióta az eszemet tudom, dugdosom a fényképeimet. Próbáltam keresni egy kamaszkorit, de annyira szégyeltem az akkori önmagamat, hogy sorra kidobáltam őket. Vagy két számmal nagyobb nadrágban vagyok, szigorúan kitűrt , nagy inggel. Én voltam az egyetlen, aki a szalagavató táncon sem tűrte be az inget, hátha akkor kisebbnek tűnik a fenekem…Ha nem látszik….
Többször ígértem már, hogy megírom az én történetemet. És, hogy megértsétek, miért képviselem olyan álhatatosan a saját elveimet….Még nem szedtem össze hozzá az erőt:)
 
A kép oka egyetlen:
Látszik rajta, hogy az egész alkatom változott. (Főleg azoknak, akik ismertek előtte, de egyszer csak találok képet valakinél:D )
Keskenyebb lett a csípőm (igen, szülések után), és valamivel szélesebb a vállam. nagy súllyal végzett edzések nélkül, ép ízületekkel, sérülésmentesen.
Nincs rajta leszálkásítva a hasam. Ez a mostani állapot. Két gyerek után. Sérvvel. (Várandósággal, nem pedig sporttal szedtem össze :D)
Iszonyú kemény munka van benne….Mindent megváltoztattam az életemben az elmúlt 20 évben….Mindent, amit megszoktam, amire neveltek….Nem sportoltam gyerekként, nincs se versenyzői, se semmilyen múltam. Nem tudtam, és ma sem tudok spárgázni, cigánykerekezni, és még oly sok mindent….Megálltam az ugrószekrény előtt az iskolában. Esetlen voltam, és utáltam a tornaórát.Islert vettem a büfében, lehetőleg hármat egy délelőtt, és ezer gyilkos módját tudtam, hogy tegyem tönkre a szervezetemet, hogy ezt kompenzáljam.
 
Én igenis nagyon büszke vagyok a mostani hasamra. Nagyon nagy út volt ez, és nagyon kemény. Még most is az. Millió bajt csináltam ezalatt az idő alatt a saját szervezetemben. Senki sem mutatta meg a jó irányt. Ezeket helyrehozni már nem lehet, és egész életemben meg fogom inni a levét.
 
Engedjétek meg, hogy Nektek segítsek! Amég nincs nagy baj….Mert sajnos azokat már sosem lehet visszacsinálni….Higgyétek el nekem…
 
Nagyon komolyan tudnod kell mit akarsz, és azért dolgozni. Az életben mindenütt. Dönteni kell. Dönteni abban, mit akarsz kezdeni az életeddel. Kivel akarsz élni, milyen munkát szeretnél, és hogyan akarsz kinézni. Dönteni kell, és aztán csak abba az irányba haladni. Megingathatatlanul. A párkapcsolat is egy döntés.Döntés a hűség. És döntés az is, hogy megéled-e az álmaidat. Folyamatos munka. Folyamatos tanulás. Rengeteg befektetett energia, és idő. Semmi nem repül a szádba. Rengeteget kell tenned érte…. És akkor mindent elérhetsz!
 
Amég csak várod, hogy az élet majd elhozza a boldogságot, és majd vékony leszel, nem fogod utálni a munkádat, és besétál az ajtón az álompasi, addig csak panaszkodsz…Amég beéred pillanatnyi boldogságmorzsákkal, addig semmi sem fog történni…
 
Bárkinek lehet feszes hasa. Igen, ára van. De meg lehet találni az örömet. Ha még nincs baj, sokkal könyebb. Csak nagyon pontosan ismerni kell a célodat!