info@changemylife.hu | +36 70 625 1414
2016. augusztus 21.

photo-1438962136829-452260720431Ha várandós vagy, ha már megszületett a kisbabád, de nem tudsz eligazodni az információk útvesztőjében és szeretnéd tudni, mikor, mit ehetsz, hogyan és mennyit mozoghatsz, miként tudod a babavárás ideje alatt és után is jól érezni Magad a bőrödben, fitt külsővel, akkor keress bátran! Egyénre szabott táplálkozási, életmód tanácsokkal, ha szeretnéd, az aktuális állapotodhoz igazodó edzés- mozgás tervekkel, egyéni es csoportos foglalkozásaimmal segítek mindebben!

Mindez azért is fontos, mert ez az időszak nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is igénybe vesz. Megfelelő életmóddal a szellemi-lelki egészségedet is megőrizheted!

Sok kérdés és rémhír kering a szoptatás ideje alatt végzett mozgással kapcsolatban. Két gyermekes anyukaként nemcsak szakmai, hanem személyes tapasztalom alapján tudok segíteni abban, hogy helyes módon, és biztonságosan szabadulj meg a terhesség során felszedett, nem kívánatos plusz kilóktól.

13101153_1011191015595992_904144037_nSzülés után nagyon fontos a megfelelő táplálkozás, hiszen az anyának regenerálódnia kell, energiával telve és egészségesen képesnek kell lenni ellátni a kisbabáját, úgy, hogy közben jelentősen lecsökken a pihenésre jutó ideje. Ekkor az ételek minősége elsődlegesen fontos, hiszen a szoptatás során a csecsemőnek minden jelentős tápanyaghoz hozzá kell jutnia, úgy, hogy közben az anya szervezete se szenvedjen hiányt.
A kisbaba az anyatejjel jut hozzá mindenhez, amelyre immunrendszere kialakulásához, növekedéséhez, fejlődéséhez szüksége van, és ekkor dől el sok későbbi betegségre való hajlam is. A terhességkor a legtöbb édesanyára jó néhány plusz kiló rakódik, melyek többsége a szüléskor, illetve a szülést követő 6-8 hét során eltűnik. Sokaknál a szoptatás is jelentős súlycsökkenést eredményez, ennek azonban fontos feltétele a megfelelő táplálkozás, illetve az észszerű testmozgás. Néhányuknál azonban makacs súlyfelesleg marad. Ilyenkor ismét gondot okoz a megfelelő diéta, életmódprogram kiválasztása. Nagy a felelősség az édesanyákon, hiszen, mivel ők táplálják a családot, az ő kezükben nyugszik egészségük, közérzetük, ők mutatnak példát gyermekeik számára. Minden édesanya a legjobbat szeretné nyújtani, de a mai világban nem könnyű eligazodni a sok egymásnak ellentmondó információ között.

Neked tudok segíteni, ha:

  • A kisbabás éveket fitten, energikusan szeretnéd megélni.
  • A családodat helyes elvek szerint, egészségesen, minőségi ételekkel, és igazán finom koszttal szeretnéd táplálni.
  • Ha visszanyernéd a szülés előtti alakodat, vagy jobban szeretnél mutatni, mint lánykorodban.

Amit nyújtok:

  • Személyre szabott, Neked és a kisbabádnak a legmegfelelőbb étrend.
  • Egészséges és finom receptek az egész családnak.
  • Táplálkozási és életmódbeli tanácsok.
  • Folyamatos kontroll a terhesség alatt, szülés után, szoptatáskor, illetve annak befejeztével.
  • Mozgásprogram a te igényeidhez alakítva.
  • Folyamatos kapcsolattartás személyesen és online.
  • Válaszok a felmerülő kérdésekre.