info@changemylife.hu | +36 70 625 1414

Magamról

2016. május 3.

Éveken át pedagógusként dolgoztam, kisiskolásokat tanítottam, így családokkal kerültem kapcsolatba. Mellette edzéseket tartottam minden korosztálynak, azzal a céllal, hogy a szabidősport életminőség javító hatásait megismertessem velük. A vendégeim zöme mára a barátom lett. Párhuzamosan kezdtem el komolyabban foglalkozni az étkezéssel is, hiszen igazi eredmények csak a teljes életmód változtatás hatására mennek végbe.Sok év tanulás után fogtam bele az egyéni tanácsadásba, már a kisfiam születése után. Két gyermekem van, nagy korkülönbséggel, kétszer szoptattam viszonylag hosszú ideig. Személyes tapasztalataimat is felhasználom a munkám során, hiszen én is híztam, fogytam, fáradt és kialvatlan voltam, kevés időm volt, és néha semmi energiám. A mozgás és a helyes, személyre szabott táplálkozás megváltoztatta az életemet, minél többet tudtam, annál jobb lett az életminőségem, és persze szinten tartom a súlyomat is, úgy, hogy közben sokat, és jókat eszem. Ezt szerettem volna továbbadni a vendégeimnek, majd sok más édesanyának, apukának, leendő szülőnek, kis- és nagyobb kamasznak, helyét kereső egyetemistának. Jelenleg előadásokat is tartok, hogy minél szélesebb körhöz eljusson az , amiben hiszek, és amit az egész életemmel, és a gyermekeim életével is képviselek. Sokat dolgozom, de minden pillanatát élvezem a munkámnak, hiszen csak azt teszem, amit maximálisan képviselni tudok, ami szerint magam is élek. Teljes figyelmemmel fordulok az emberek felé, bízom bennük, és bízom abban is, hogy elindítok egy olyan változást, aminek hatására sokkal jobb lesz az életük minden területe, a külső változásokkal együtt.
A mai napig folyamatosan tanulok, és minden nap rácsodálkozom, milyen tökéletes az emberi szervezet, és milyen egyedi sajátosságokat kell figyelembe venni mindenkinél, ahhoz, hogy elérjük a legjobb eredményt.

Hiteles vagyok, hiszen magam is végigjártam azt az utat, amit a hozzám fordulók. Segítek, mert szeretnék, és tudok segíteni!