info@changemylife.hu | +36 70 625 1414

Szolgáltatások

2016. május 3.

Fizikai állapotfelmérés: testsúly, testmagasság, derék/csípő hányados, BMI, testzsírszázalék, vérnyomás

Metabolikus típus meghatározása: Egyéni felméréssel megnézzük, hogy a tápanyagok elégetése gyors-e, vagy lassú? A vegetatív idegrendszerben a szimpatikus vagy a paraszimpatikus idegrendszer dominál-e, illetve, hogy melyik mirigyek játszanak fontos szerepet? (hipofízis, pajzsmirigy, mellékvese, petefészek) Tovább árnyalja a képet a vércsoport. Ha ezeket már tudjuk, szervezetünket újra egyenletes állapotba  hozzuk, megfelelő diétával megakadályozzuk, hogy a plusz kilók tovább rakódjanak ránk, elkerülve ezzel különböző járulékos megbetegedéseket.

Táplálkozási napló elemzése: 3-5 nap (ebből egy hétvége) összes étkezését (körülbelüli mennyiségekkel, alapanyagokkal) kérem. Előre egyeztetett időpontban, személyesen vagy online megbeszéljük az esetlegesen felmerülő problémákat, hiányosságokat, hol és miben kell, vagy lehetne változtatni a siker érdekében.

Személyre szabott étrend: metabolikus típus, egyéni ízlés, fizikai állapot, célok előzetes ismeretében állítom össze, mindig tökéletesen személyre szabva, életmódhoz igazítva. Kérhető egy hétre, vagy akár havi, háromhavi, hetente folyamatos monitorozással, heti egy személyes találkozóval, folyamatos online kapcsolattartással, melyek során egyénre szabottan, a körülmények ismeretében igazítunk az étrenden, amikor, és amennyiben szükséges. Mindenképpen személyes találkozó, vagy ha ez nem lehetséges, online konzultáció előzi meg az étrend véglegesítését. Igény szerint bevásárló listával, receptekkel, beszerzési, illetve főzési tippekkel. Segítek, végig fogom a kezedet!

Tanácsadás: Online, kérdőív alapján, annak írásos kiértékelésével

Kontroll

Fitt anyuka csomag: Ha várandós vagy, ha már megszületett a kisbabád, de nem tudsz eligazodni az információk útvesztőjében és szeretnéd tudni, mikor, mit ehetsz, hogyan és mennyit mozoghatsz, miként tudod a babavárás ideje alatt és után is jól érezni Magad a bőrödben, fitt külsővel, akkor keress bátran! Egyénre szabott táplálkozási, életmód tanácsokkal, ha szeretnéd, az aktuális állapotodhoz igazodó edzés- mozgás tervekkel , egyéni es csoportos foglalkozásaimmal segítek mindebben!

Mindez azért is fontos, mert ez az időszak nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is igénybe vesz. Megfelelő életmóddal a szellemi-lelki egészségedet is megőrizheted!
Sok kérdés és rémhír kering a szoptatás ideje alatt végzett mozgással kapcsolatban. Két gyermekes anyukaként nemcsak szakmai, hanem személyes tapasztalom alapján tudok segíteni abban, hogy  helyes módon, és biztonságosan szabadulj meg a terhesség során felszedett, nem kívánatos plusz kilóktól.
Fizikai erőnlét felmérése : privát edzés keretein belül, előre egyeztetett időpontban.

Privát edzés funkcionális gyakorlatokkal

Otthoni edzésterv összeállítása

Csoportos edzések

Egyéni igények alapján a szolgáltatásokból csomagok állíthatóak össze

Ajándék kártya alap vagy prémium csomagból