info@changemylife.hu | +36 70 625 1414
2016. december 26.

Kedves Vendégem! Büszke vagyok rá, hogy engem választottál. Vendégkönyvemben szívesen veszek minden visszajelzést szolgáltatásaimmal kapcsolatban. Ha szeretnéd megosztani másokkal tapasztalataidat, kérlek itt írd meg! Örülök, ha elégedett vagy, és köszönettel fogadom az építő kritikát. Ha kérdésed van, azt is szívesen látom!

A beküldött vélemények, értékelések elolvasásához gördíts lejjebb!

 

 

 

Neved:*

E-mail:*

A vélemény tárgya:

Véleményed:*

Kérem add meg a képen látott karaktereket!Bálint Kriszta az edzésről 2017.01.07

“Évek óta szemezgettem spinracing hirdetésekkel. A kifogások legyőzése után 2016. év elején végre bejelentkeztem egy órára, így véletlenszerűen kerültem Bea csoportjába. Abszolút beváltotta mind a rendszeres mozgás, mind az edző személyéhez fűzött reményeimet. Eddig még egyetlen egyszer sem éreztem úgy, hogy hú de nincs kedvem munka után tekerni, és már engem is kezd “megfertőzni” az étkezési életmódváltással..:)”

Wolf Dalma az edzésről, életmódról 2017.01.07

“Több fajta sportot kipróbáltam már, de valahogy egyiknél sem ragadtam le, eddig… 🙂 Nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent az edző személyisége. Bea elképesztően türelmes, jókedvű és hozzáértő. A tanácsait bármilyen témában ki lehet kérni, őszintén és segítőkészen válaszol. Foglalkozik a személyeddel, nem csak egy az óráin résztvevő tagként tekint rád. Az edzései mindig jó hangulatban telnek, fáradtan, de boldogan jövök ki róluk. :)”

Judit a edzésről és táplálkozásról 2017.01.02

“Edzés: fantasztikusan határozott energikus nő. Irigylem a kitartását és az életkedvét. Szeretek hozzá járni mert folyamatosan bíztat minket mikor már feladnánk.
Táplálkozás: nagyon jó étrendet állít össze mindenkinek személyre szabva, ami nekem fontos olyat amit be lehet tartani. Szinte naponta érdeklődik, hogy bírom illetve mi hiányzik a régi étrendemből, hátha valamivel helyettesíthetnénk.”

Fruzsina az edzésről és táplálkozásról 2017.01.02

“Csak jókat lehet írni Beáról. 🙂 Szuper edző, az órái mindig nagyon jó hangulatúak, pörgősek és izzasztóak. Mindig lehet kihívást találni a tekerésben. Ami még nálam sokat
nyom a latban, hogy jól képzett és hiteles. Ténylegesen ért a foglalkozásához, ami nem csak szavakban, de a gyakorlatban is megnyilvánul. Csak ajánlani tudom Beát mindazoknak, akik igazi munkával akarnak elérni igazi eredményeket, legyen szó akár mozgásról, akár táplálkozásról. Igazán motiváló, nagyon kedves és közvetlen, így senkinek nem kell visszariadnia a kegyetlen edző képétől. :D”

Zsuzsi az edzésről és a táplálkozásról 2017.01.01

“Azt hiszem 2016 legnagyobb ajándéka vagy számomra!!! Mindig mosolygós energiabomba. Legyen szó edzésről, vagy étkezési tanácsról, a nap 24 órájában elérhető vagy, ami a magamfajtának hatalmas kapaszkodó, segìtség. Köszönöm!!!! U.i.: ha bele is sárgulok, akkor is lesz 2 perc plank, és piros bikini <3”

Brigitta az edzésről, 2017.01.01

“Én csak két hónapja csatlakoztam a nagy csapathoz, de visszakaptam a mozgás örömét. Ki nem hagynám már a spinracing edzéseket. Jó hangulatú, változatos edzések, jó csapattal és szuper oktatóval!”

Brunner Dóra

“Ahogy a legtöbb lány, én is kipróbáltam számos diétát és fogyókúrát, hogy elérjem a számomra tökéletes alakot. Ezek általában rövid távú megoldások voltak, mert ahogy a diéták véget értek, azzal a lendülettel már jöttek is vissza a kilók. Mikor elkezdtem Beának az edzéseire járni, egyre többet beszélgettünk és o világított rá, hogy nem a fogyókúra hanem az életmód váltás a megoldás.O ebben nagy segítségemre van. Lassan egy hónapja, hogy elkezdett velem foglalkozni, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Most vagyok a harmadik hét végén és 3,5 kg-ot fogytam eddig anélkül, hogy éheztem volna vagy gyötörném magam. Nagyon sok mindent megtanultam az egészséges táplálkozásról és arról, hogy szinte nincs olyan étel amit ne lehetne pótolni vagy egészségesen elkészíteni. Beának fantasztikus receptjei vannak ahhoz, hogy még élvezni is tudjam az étkezéseket és személyre szabottan írja meg az étrendeket ahhoz igazítva, hogy milyen az ízvilágom. Hetente egyszer ülünk össze megbeszélni a hetet, hogy sikerült és mi hogy ízlett. Ezeket a találkozókat különösen szeretem mert nagyon jó társaság. ?? Persze napi szinten váltunk üzeneteket is és mindig készséggel válaszol a felmerülo kérdéseimre. Amiket tapasztalok az életmód váltás során, hogy szinte sosem vagyok éhes, jó a közérzetem, nem vagyok felpuffadva és sokkal több energiám marad munka után még az edzésre. Már most centiben mérheto a változás. Lassan belevágunk a második hónapba és ugyanolyan izgatottan várom mint az elsot. Bátran merem ajánlani mindenkinek Beát mint életmód tanácsadót és mint edzot egyaránt mert lelkiismeretesen, teljes odaadással végzi a munkáját.”

Évi, aki mára a barátnom lett:

Kismamaként ismertem meg Beát, hozzá kezdtem el járni kismama tornára, egyszerre voltunk várandósak ,és neki akkor is fontos volt, hogy megfeleloen karbantartsa magát es másokat! Aztán, a gyerekek megszületése után pár héttel már baba-mama tornára jártunk hozza a porontyokkal, mert nem gyozte hangsúlyozni, hogy a mozgásnak milyen fontos szerepe van a regenerálódas során is , valamint, hogy szellemileg es lelkileg is mekkorát tud dobni az emberen.
Pár hónappal késobb már visszaült a bicajra is, és ahogy a gyerkoc engedte, a spinracing óráin folytattuk a közös izzadasokat jó hangulatban, szuper zenékkel karöltve. Mára már TRX edzéseivel bovítette repertoárját, ami -meg kell, hogy mondjam- az egyik leghatékonyabb edzés forma, foleg az o vezényléseben. ?? Fontos megjegyeznem, hogy ez alatt a több, mint két év alatt sok hasznos dolgot tanultam tole, nemcsak a mozgas, hanem táplálkozas és életmód terén is. Benne egy olyan személyt ismerhettem meg, aki mind szakmailag, mind emberileg nagyon hiteles, ami ebben a szakmában elengedhetetlen. Ezen kívül úgy tud motivalni és átlendíteni a holtpontokon, mint kevesen , még a legkeményebb percekben is megorzi humorát, próbál jó kedvre deríteni, hogy az ember még a szenvedos edzés minden percét is élvezni tudja! A lenyeg, hogy tanácsadókent is mindenkinek csak ajánlani tudom! ;-)”