info@changemylife.hu | +36 70 625 1414
2019. február 14.
Nincs hozzászólás

Alább egy vendég véleményt olvashatsz. Bár legtöbbször lányokkal, anyukákkal edzek, és nekik készítek étrendeket, azért néha fiúk is jönnek .

Bálint rengeteget sportol, és igencsak meglátszik a külsején, hogy már egy számára tökéletes étrendre váltott a sport mellett, no meg azt is folyamatosan átbeszéltük, hogyan változtasson a mozgás mennyiségén, milyenségén a céljainak megfelelően. Nem hozzám jár edzeni, nyújtáson találkozunk csak, ez természetesen nem kizáró ok semmiben …

Nagyon fontos megjegyezni, hogy Bálint maximálisan betartotta, amit megbeszéltünk, és teljesen őszinte volt minden tekintetben.Hosszú távon dolgoztunk együtt (még most is, bár az étkezést már gyakorlatilag teljesen önállóan tudja kezelni), folyton igazítva az étrendet az igényeihez, egészségi, fittségi állapotához.

Bálint céltudatos, kitartó, remek ember.Ez a kulcs, hogy elérje, amit akar.

2018 nyarán döntöttem el, hogy felkeresem Beát, mert szerettem volna a testösszetételemen változtatni és ez magamtól nem ment. Első alkalommal nagyon sok információval láttam el, vinnem kellett az elmúlt 1 hetes étkezési naplót, elvégezte a szükséges méréseket és körvonalazódott benne, hogy a célomhoz milyen változtatásokra van szükség az étrendemben. A táplálkozás mellett nagyon nagy hangsúlyt fektetek a sportra, sokat és több félét sportolok napi szinten. Bea összeírt nekem egy étrended, tulajdonképpen egy konkrétan meghatározott irányt adott, hogy miket és mikor ehetek. Rövidesen az első konzultációt követően el is kezdtem a diétát és minden aszerint alakult, ahogy elmondta, az első néhány napban erőtlenebb voltam, azonban ez 3-4 nap után elmúlt. 2 héttel a diéta kezdete után mentem vissza ismét egy konzultációra, akkor már voltak tapasztalataim, néhány apróságon rögtön változtatott is és elvégezte ismét a testösszetétel mérést, ami számomra nagyon pozitív eredménnyel zárult. Nagyon élvezem ezt a diétát, mert nem kell éheznem, azt eszem és akkor, amiket szeretek, persze itt is sok tiltó listás étel van amit kerülnöm kell, de ezáltal, hogy sosem vagyok éhes, nem érzem akkora áldozatnak. Folyamatosan kapcsolatban vagyok Beával, napi szinten kérdezek Tőle, hogy mit szabad ennem és mit javasol. Nagyon sok konkrét terméket és receptet is javasolt, amiket érdemes kipróbálni. 4 héttel a 2. konzultáció után kicsit félve mentem vissza hozzá, mert bár láttam magamon a pozitív változást, de nem tudtam, hogy ez számokban mit fog jelenteni. Ismét elvégeztük a mérést és egy elképesztő, számokkal is alátámasztott változás történt mindössze 6 hét alatt, mindez úgy, ahogy korábban is írtam, hogy könnyedén követhető étrenddel jár. Volt néhány problémám az emésztéssel és az anyagcserével, amit sikerült orvosolni kisebb változtatásokkal, ezek szerencsére bejöttek így az ilyen apróságok sem állnak az utamba, hogy elérjem a célom, ami nem is alapvetően a sülycsökkenés, sokkal inkább a testzsír vesztés. 97.5 KG voltam az első mérés alkalmával, 27,7% testzsír-aránnyal és 33,3% izomtömeg aránnyal. Ezek a számok 6 hét elteltével: 93.5KG és 19% testzsír valamint 39% izomtömeg. A célom a 12-13% testzsír arány elérése és ennek hosszú távú fenntartása. Mindenkinek aki életmódváltáson töri a fejét, de nincs meg a kellő motivációja, vagy nem tudja, hogy milyen irányba induljon, ajánlom Beát, aki hiteles és szakmai tapasztalattal alátámasztott segítséget fog nyújtani.