info@changemylife.hu | +36 70 625 1414

Túlsúlyos lányból két gyermekes fitness edző

2017. március 31.
Nincs hozzászólás

Kim Sanders két gyermekes anyaként nem törődött bele, hogy túlsúlyosan kell leélnie az életét. Bár a hasán viseli a kismamaság nyomait, erre ma már büszke. Kitartásával kihozta magából a maximumot.

A lány, aki már fiatalon is túlsúlyos volt, és gyorséttermekben evett, anyaként megváltoztatta az egész életét. Nem csodadiétákkal, pénznyelő divatos kúrával, hanem hosszú, kitartó munkával elérte azt, ami sosem volt még az övé.

 

“Ki nem állhattam a fitt embereket magam körül, akik boldogok és energikusak! Én még az autómhoz kisétálva is kifulladtam!

Egy nap fellapoztam az Oxygen Magazint, amiben szerepelt egy nő, aki óriási súlyfelesleget adott le, és fitness modell lett. Arra gondoltam: ha ő meg tudta csinálni, akkor én is!”

“2,5 éven belül megvolt a versenyformám. Egy örökkévalóságnak tűnt az út, de nem adtam fel, mert tudtam, hogy ha abbahagyom, vége.”

“A legnagyobb kihívás balanszírozni a gyerekek, háztartás, iskola, munka és edzések közt. Néha nem is sikerül, de folyamatosan próbálkozom!”

És végül, mit üzen Kim az anyukáknak, akik formába akarják rázni magukat?!

“Ne hagyd, hogy bármi is az utadba álljon! Légy kreatív és találd meg a módját, hogy a gyerekeid bevond a mozgásba! És legfőképp: NE HAGYD ABBA!!”

Forrás: link